Querol Installatie Techniek

Is een echte totaalinstallateur in de breedste zin van het woord. Wij verzorgen alle werkzaamheden op het gebied van het ontwerp, aanleg en onderhoud van alle installaties.

Al ruim 30 jaar is deze Delftse installateur actief in de woningbouw, utiliteitsbouw en voor particulieren. Het bedrijf heeft een goede naamsbekendheid in de regio en werkt met langdurige relaties.

Ons adviesbureau is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen welke vroegtijdig bij projecten worden betrokken. De projecten worden begeleid van A tot Z.

Of het nu gaat om grootschalige projecten of om individuele wensen, bij Querol Installatietechniek zijn uw installaties in vertrouwde handen.

U krijgt direct contact met de voor het project verantwoordelijke persoon, waardoor overlegsituaties snel en efficiënt kunnen plaatsvinden.


Neem vrijblijvend contact met Querol en er zal een oplossing voor uw vraag of wens gevonden worden. U krijgt direct contact met de voor het project verantwoordelijke persoon, waardoor overlegsituaties snel en efficiënt kunnen plaatsvinden.